Jag Tränar Hjärna

Göteborgs Jubileumslopp T-shirtSom en del i samarbetet med Göteborgs Jubileumslopp har Letsbrand  tagit fram en T-shirt som säljs till förmån för Brain Athletics och hjärnforskningen.

Vi vill lyfta träningens betydelse för vår hälsa och gör det genom en gedigen T-shirt i funktionsmaterial med budskapet ”Jag Tränar Hjärna”. Genom att köpa tröjan går 50:- direkt till hjärnforskningen och du får ett kvalitetsplagg som påminner dig om fördelarna med att träna.

Tröjan kommer att finnas till försäljning i Kajskjul 8 under fredag och lördag den 12-13 september. Priset ligger på 250:- och då går 50:- direkt till hjärnforskningen. Det finns ett begränsat antal så vill du förbeställa din tröja redan nu fyll i formuläret nedan.

Som företag går det även att beställa tröjor till sin personal och då få sin företagslogga på tröjan. Till exempel så deltar GP i år med budskapet ”GP Tränar Hjärna”. Sista beställningsdag har tyvärr gått ut för detta men kontakta oss så kan vi trycka upp inför nästa år.

[box type=”download”]

Förbeställ din T-shirt

Ditt namn

Din epost

Modell
 Dam Herr

Storlek

Vill du beställa flera? Fyll i formuläret igen.

Du löser ut din tröja i Kajskjul 8 fredagen 12 sept mellan 11-18 eller lördagen 13 sept mellan 10-14.

[/box]

Official T-shirtInformation om T-shirt

Snabbtorkande, fukttransporterande med dubbla sömmar och snygga kontrastsömmar. Finns i båda dam och herrstorlek XS-3XL. Material i 100% funktionell mikropolyester.

 

Gilla oss och få 10% rabatt!

Hösten kommer inte bara med mysiga mörka kvällar och höstlöv i vackra färger utan även en hel del nyheter från oss på Letsbrand. Vi har nu tagit ett rejält grepp runt arbetet med sociala medier och vår hemsida. Vi måste ju leva som vi lär, eller hur?

För att verkligen kickstarta med våra sociala medier så bjuder vi på 10% rabatt till alla som går in och Gillar oss på Facebook under vecka 36 och vecka 37. Så skynda in och Gilla oss! Framöver kommer du kunna ta del av förmånliga erbjudanden samt chansen att vinna fina priser i tävlingar som publiceras på Facebook.

facebook[1]Ni som besökt vår hemsida det senaste har säkert märkt att det pågår lite förändringar. Vi jobbar med att förbättra hemsida som ska bli en starkare kanal för att visa produkter samt ge inspiration och idéer till våra kunder.
Har ni feedback som ni vill dela med er av så lyssnar vi mer än gärna!

Surfa nu in på Facebook och Gilla oss så hörs vi snart!

 

 

Wahlgren för VitaePro – Kanon eller Kalkon?

Då var det premiär för Letsblogs egna ”Kanon eller Kalkon”! Hur många gånger har vi inte suttit i tv-soffan och högljutt beklagat oss över en eller flera reklamer som visas. I många fall stör vi oss så hårt att det är ett stående samtalsämne med kollegorna dagen där på och kanske även vid middagsbordet på kvällen. Då skulle vi våga påstå att företaget och byrån bakom har lyckats.

Visste ni att många företag medvetet formar reklam för att folk ska störa sig. Då pratar vi mer om reklamen, sprider det vidare och till slut har vi lagt så mycket energi på reklamen och varumärket att det omedvetet har smugit upp och kandiderar till en ”top of mind-plats”. Läskigt va? Men vad är bra och vad är egentligen dåligt? Det ska vi försöka bena ut genom vår ”Kanon eller Kalkon”.

Augustifilmen är för VitaePRO, där frontfiguren Niclas Wahlgren bjuder på trallvänlig sång och dans. Glatt! Eller? Ta en titt nedan och lägg gärna en kommentar om vad just Du tycker.

Trevlig tisdag!

Höstens Promotionmässa 12-14 aug

Promotionmässan 12-14 augPromotionmässan 12-14 augEfter en intensiv 2-dagars visit till huvudstaden för höstens promotionmässa är Letsbrand tillbaka till Sveriges framsida för nya tag.

Promotionmässan är profilbranschens samlingspunkt som går av stapeln två gånger per år. Den är numera placerad i Stockholm närmare bestämt på Kistamässan. Detta innebär en något längre resa för oss Göteborgare som är vana att åka till Jönköping där mässan tidigare huserade.

Mässan i sig innehöll i stort sett detsamma som tidigare, en härlig blandning av leverantörer med alla tänkbara profilprodukter. Eller vad sägs om brandade tandborstar eller en påsklämma med din logga på?

Utöver alla produkter var det även ett gäng föreläsningar där artisten Petters var den som lockade vårt intresse mest. Lärdomen var att komma på unika sätt att marknadsföra sig på, något som vi på Letsbrand dagligen jobbar med. Lyckas man inte hitta något unikt kan man alltid kopiera ett framgångsrikt koncept och gör det med en twist.

Promotionmässan 12-14 augPromotionmässan 12-14 aug Promotionmässan 12-14 augPromotionmässan 12-14 aug

Kostnadseffektiv marknadsföring – på riktigt!

Det blir svårare och svårare för företagen att sticka ut i dagens mediesamhälle, samtidigt som det också blir viktigare och viktigare. Känns som en saftig utmaning speciellt om marknadsbudgeten är lite stram. Hur gör man då? Finns det riktigt kostnadseffektiv Pr och marknadsföring? De kunder som behöver vår hjälp med sin varumärkeskännedom samt öka uppmärksamheten får oftast tipset från oss att våga jobba mer med Gerillamarknadsföring. Av erfarenhet vet vi att det är en väl fungerande metod för den som verkligen vill sticka ut. Men vad är egentligen gerillamarknadsföring? Den som sammanfattar det bäst är författaren av boken ”Gerillamarknadsföring för småföretagare”, Stefan Ekberg:

spiderman-2

Inför premiären av Spiderman 2. Vem går inte därifrån med ett leende på läpparna och ett bra samtalsämne att bjuda på till kvällens middag.

-”Gerillamarknadsföring är konsten att marknadsföra något med kreativitet och energi istället för pengar”.

Tilläggas bör också att det kan vara i särklass den typ av marknadsföring som skapar mest snack på stan och uppmärksamhet.

För att få en klarar bild av vad det vi egentligen menar så ta gärna en titt på länkarna nedan.
De bidrar till ny inspiration och kanske öppnar upp tanken lite mer. En liten varning ska dock utfärdas, det finns vissa bilder som kan vara något magstarka men väl värda att del av.

20 kreativa Gerillakampanjer

42 Of The Most Powerful Social And Environment Ads

 

Hoppas länkarna gav lite inspiration och skapade lite spännande ideér.
Ha nu en fantastisk helg!

 

Premiär för Letsblog!

Nästan alla har det. Vi har mentalt haft det en längre period men nu är det äntligen dags. Låt oss presentera vår blogg, Letsblog!

Från och med idag kommer vi jobba frekvent med vår blogg som blir lite av vår kanal ut till er alla. Här kommer ni kunna läsa om allt från trender inom branschen, tips och trix, månadens kanon/ kalkon, spännande nyheter och framförallt om vad som händer på Letsbrand!

beautiful-picture-kids-hd-wallpaper_handwriteVi tror inte riktigt på envägskommunikation så vi hoppas på många härliga kommentarer och även några spännande debatter.

Så nu kickstartar vi  både bloggen och hösten.

Letsblog gott folk!