Gilla oss och få 10% rabatt!

Hösten kommer inte bara med mysiga mörka kvällar och höstlöv i vackra färger utan även en hel del nyheter från oss på Letsbrand. Vi har nu tagit ett rejält grepp runt arbetet med sociala medier och vår hemsida. Vi måste ju leva som vi lär, eller hur?

För att verkligen kickstarta med våra sociala medier så bjuder vi på 10% rabatt till alla som går in och Gillar oss på Facebook under vecka 36 och vecka 37. Så skynda in och Gilla oss! Framöver kommer du kunna ta del av förmånliga erbjudanden samt chansen att vinna fina priser i tävlingar som publiceras på Facebook.

facebook[1]Ni som besökt vår hemsida det senaste har säkert märkt att det pågår lite förändringar. Vi jobbar med att förbättra hemsida som ska bli en starkare kanal för att visa produkter samt ge inspiration och idéer till våra kunder.
Har ni feedback som ni vill dela med er av så lyssnar vi mer än gärna!

Surfa nu in på Facebook och Gilla oss så hörs vi snart!

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>