Höstens Promotionmässa 12-14 aug

Promotionmässan 12-14 augPromotionmässan 12-14 augEfter en intensiv 2-dagars visit till huvudstaden för höstens promotionmässa är Letsbrand tillbaka till Sveriges framsida för nya tag.

Promotionmässan är profilbranschens samlingspunkt som går av stapeln två gånger per år. Den är numera placerad i Stockholm närmare bestämt på Kistamässan. Detta innebär en något längre resa för oss Göteborgare som är vana att åka till Jönköping där mässan tidigare huserade.

Mässan i sig innehöll i stort sett detsamma som tidigare, en härlig blandning av leverantörer med alla tänkbara profilprodukter. Eller vad sägs om brandade tandborstar eller en påsklämma med din logga på?

Utöver alla produkter var det även ett gäng föreläsningar där artisten Petters var den som lockade vårt intresse mest. Lärdomen var att komma på unika sätt att marknadsföra sig på, något som vi på Letsbrand dagligen jobbar med. Lyckas man inte hitta något unikt kan man alltid kopiera ett framgångsrikt koncept och gör det med en twist.

Promotionmässan 12-14 augPromotionmässan 12-14 aug Promotionmässan 12-14 augPromotionmässan 12-14 aug

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>