Jag Tränar Hjärna

Göteborgs Jubileumslopp T-shirtSom en del i samarbetet med Göteborgs Jubileumslopp har Letsbrand  tagit fram en T-shirt som säljs till förmån för Brain Athletics och hjärnforskningen.

Vi vill lyfta träningens betydelse för vår hälsa och gör det genom en gedigen T-shirt i funktionsmaterial med budskapet ”Jag Tränar Hjärna”. Genom att köpa tröjan går 50:- direkt till hjärnforskningen och du får ett kvalitetsplagg som påminner dig om fördelarna med att träna.

Tröjan kommer att finnas till försäljning i Kajskjul 8 under fredag och lördag den 12-13 september. Priset ligger på 250:- och då går 50:- direkt till hjärnforskningen. Det finns ett begränsat antal så vill du förbeställa din tröja redan nu fyll i formuläret nedan.

Som företag går det även att beställa tröjor till sin personal och då få sin företagslogga på tröjan. Till exempel så deltar GP i år med budskapet ”GP Tränar Hjärna”. Sista beställningsdag har tyvärr gått ut för detta men kontakta oss så kan vi trycka upp inför nästa år.

[box type=”download”]

Förbeställ din T-shirt

Ditt namn

Din epost

Modell
 Dam Herr

Storlek

Vill du beställa flera? Fyll i formuläret igen.

Du löser ut din tröja i Kajskjul 8 fredagen 12 sept mellan 11-18 eller lördagen 13 sept mellan 10-14.

[/box]

Official T-shirtInformation om T-shirt

Snabbtorkande, fukttransporterande med dubbla sömmar och snygga kontrastsömmar. Finns i båda dam och herrstorlek XS-3XL. Material i 100% funktionell mikropolyester.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>