Som en del i samarbetet med Göteborgs Jubileumslopp har Letsbrand  tagit fram en T-shirt som säljs till förmån för Brain Athletics och hjärnforskningen.

Vi vill lyfta träningens betydelse för vår hälsa och gör det genom en gedigen T-shirt i funktionsmaterial med budskapet ”Jag Tränar Hjärna”. Genom att köpa tröjan går 50:- direkt till hjärnforskningen och du får ett kvalitetsplagg som påminner dig om fördelarna med att träna.

Tröjan kommer att finnas till försäljning i samband med Göteborgs Jubileumslopp den 13 september. Priset ligger på 250:- och då går 50:- direkt till hjärnforskningen. Det finns ett begränsat antal så vill du förbeställa din tröja redan nu fyll i formuläret nedan.

Glöm inte tagga dig på instagram med #JagTränarHjärna

Förbeställ din officiella T-shirt

Du betalar och löser ut din tröja i samband med Göteborgs Jubileumslopp i september.

Ditt namn

Din epost

Modell
 Dam Herr

Storlek

Vill du beställa flera? Fyll i formuläret igen.

T-shirt med egen företagslogga

Som företag går det även att beställa tröjor med sin egen företagslogga på tröjan. Till exempel så deltog GP förra året med budskapet ”GP Tränar Hjärna”. Samla dina anställda, kollegor och vänner och spring Jubileumsloppet i snygga tröjor med egen logga.

Pris 195:-/st
(minimum 10 st)

Under 50 st tillkommer start på 495:-
Exkl. moms

Sista beställningsdag är 31 augusti.

Beställ genom att maila till info@letsbrand.se eller ring oss på 031-790 44 90

Du kan även maila oss genom kontaktformuläret.

Information om T-shirt

Snabbtorkande, fukttransporterande med dubbla sömmar och snygga kontrastsömmar. Finns i båda dam och herrstorlek S-2XL. Material i 100% funktionell mikropolyester.