Kostnadseffektiv marknadsföring – på riktigt!

Det blir svårare och svårare för företagen att sticka ut i dagens mediesamhälle, samtidigt som det också blir viktigare och viktigare. Känns som en saftig utmaning speciellt om marknadsbudgeten är lite stram. Hur gör man då? Finns det riktigt kostnadseffektiv Pr och marknadsföring? De kunder som behöver vår hjälp med sin varumärkeskännedom samt öka uppmärksamheten får oftast tipset från oss att våga jobba mer med Gerillamarknadsföring. Av erfarenhet vet vi att det är en väl fungerande metod för den som verkligen vill sticka ut. Men vad är egentligen gerillamarknadsföring? Den som sammanfattar det bäst är författaren av boken ”Gerillamarknadsföring för småföretagare”, Stefan Ekberg:

spiderman-2

Inför premiären av Spiderman 2. Vem går inte därifrån med ett leende på läpparna och ett bra samtalsämne att bjuda på till kvällens middag.

-”Gerillamarknadsföring är konsten att marknadsföra något med kreativitet och energi istället för pengar”.

Tilläggas bör också att det kan vara i särklass den typ av marknadsföring som skapar mest snack på stan och uppmärksamhet.

För att få en klarar bild av vad det vi egentligen menar så ta gärna en titt på länkarna nedan.
De bidrar till ny inspiration och kanske öppnar upp tanken lite mer. En liten varning ska dock utfärdas, det finns vissa bilder som kan vara något magstarka men väl värda att del av.

20 kreativa Gerillakampanjer

42 Of The Most Powerful Social And Environment Ads

 

Hoppas länkarna gav lite inspiration och skapade lite spännande ideér.
Ha nu en fantastisk helg!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>