Det tog dig ett par sekunder att bedöma oss på vårt utseende

På samma sätt bedömer dina kunder dig och ditt företag utifrån vad de ser. Vi på Letsbrand vill att du skall se bra ut, inte bara för att utseendet är det första vi ser utan för att utsidan skall spegla insidan.

Vilka är vi?

Vi är din naturliga partner när du vill bygga ditt varumärke. Oavsett om du behöver en ny logotyp till ditt företag eller vill stärka din image genom profilreklam så kan vi hjälpa dig.

Vad gör vi?

Promotion är ett av våra starkaste affärsområde där vi har lång erfarenhet av framförallt profilkläder. Med bred kunskap inom olika tryckmetoder kan vi garantera att du får den bästa tryckmetoden utifrån dina behov. Vi arbetar alltid med dig som kund i fokus och anpassar profilprodukterna efter din identitet. Vi märker produkterna med din grafiska profil och marknadsför den mot din målgrupp.

Hur gör vi?

Vårt fokus är att stärka ditt varumärke på lång sikt. Det första vi gör är att titta på er identitet och företagets kärnvärden och vision. Utifrån det arbetar vi fram en visuell profil som ligger till grund för exponering av ert varumärke genom olika profilprodukter. På så sätt är vi med från början och kan förmedla er identitet till er målgrupp och skapa en positiv image.

Felix Perlfors

Felix Perlfors

Bakgrund i profilbranschen med en kandidatexamen i företagsekonomi.
Direkt: 031-790 44 91
E-post: felix@letsbrand.se

Emilia Bjurehed

Emilia Bjurehed

Bakgrund från reklambyrå och utbildad på Berghs School of Communication.
Direkt: 031-790 44 92
E-post: emilia@letsbrand.se